ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ

01 Jul
July 1, 2014

image01

Πιστεύουμε ότι, η συμμετοχή των νέων που πάσχουν από διαβήτη, καθώς και των μελών της οικογενείας τους σ’αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε οπτική και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στο θέμα του πως “βλέπουμε” – “βιώνουμε” – “αισθανόμαστε” το Διαβήτη στην καθημερινότητά μας.

Θα θέλαμε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας μαζί μας, μέσα από μια απλή ζωγραφιά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι “Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις”.

Όλες οι ζωγραφιές θα δημοσιευτούν στο περιοδικό μας και θα εκτεθούν σε επόμενη εκδήλωσή μας. Επίσης όλοι οι δημιουργοί θα βραβευτούν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία, τις δημιουργίας σας, στη διεύθυνσή μας “Π.Ε.Ν.ΔΙ – Μπουμπουλίνας 4 – Τ.Κ.: 45445 Ιωάννινα”. Πληροφορίες στο τηλ.: 26510-73634 (9:30 π.μ. – 1:30μ.μ.) καθημερινά: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 10:00 – 13:00.

Υ.Γ.:Μαζί με τα έργα σας θα θέλαμε και τις εξής πληροφορίες για το δημιουργό : “Ονοματεπώνυμο” – “ηλικία διάγνωσης” (αν πρόκειται για πάσχοντα) και “τηλέφωνο επικοινωνίας”, τα οποία αν θέλετε δε θα γνωστοποιηθούν αφού μπορείτε να υπογράψετε τα έργα σας με οποιοδήποτε ψευδώνυμο.
Επίσης ο καθένας μπορεί να συμμετέχει με όσες ζωγραφιές θέλει και τέλος δεν υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί.

Μην καθυστερείτε λοιπόν, πιάστε μολύβι και χαρτί και προσθέστε μπόλικο χρώμα!

 

© Copyright 2014-2018 - Π.Ε.Ν.ΔΙ - Powered by Simple S&A Solutions