Ζωγραφίζουμε για το Διαβήτη

12 Nov
November 12, 2013

Πιστεύουμε ότι, η συμμετοχή των νέων που πάσχουν από διαβήτη, καθώς και των μελών της οικογενείας τους σ’ αυτή τη zwgrafizoume-gia-ton-diavhth02δημιουργική δραστηριότητα θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε οπτική και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας στο θέμα του πως «βλέπουμε» – «βιώνουμε» – «αισθανόμαστε» το Διαβήτη στην καθημερινότητά μας.

Θα θέλαμε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας μαζί μας, μέσα από μια απλή ζωγραφιά. Άλλωστε είναι γνωστό ότι «Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις».

Όλες οι ζωγραφιές θα δημοσιευθούν στο περιοδικό μας και θα εκτεθούν σε επόμενη εκδήλωσή μας. Επίσης όλοι οι δημιουργοί θα βραβευτούν.

Περιμένουμε, με ανυπομονησία, τις δημιουργίες σας, στη διεύθυνση μας «Π.Ε.Ν.Δ.Ι. – Μπουμπουλίνας 4 – Τ.Κ.: 45445 Ιωάννινα». Πληροφορίες στο τηλ.: 26510-73634 (9.30π.μ. – 1.30μ.μ.) καθημερινά.

Υ.Γ.: Μαζί με τα έργα σας θα θέλαμε και τις εξής πληροφορίες για το δημιουργό «Ονοματε

πώνυμο» – «ηλικία διάγνωσης» (αν πρόκειται για πάσχοντα) και «τηλέφωνο επικοινωνίας», τα οποία αν θέλετε δεν θα γνωστοποιηθούν αφού μπορείτε να υπογράφετε τα έργα σας με οποιοδήποτε ψευδώνυμο.

Επίσης,ο καθένας μπορεί να συμμετέχει με όσες ζωγραφιές θέλει και τέλος, δεν υπάρχουν ηλικιακοί περιορισμοί.

Μην καθυστερείτε, λοιπόν, πιάστε και χαρτί και προσθέστε μπόλικο χρώμα.

zwgrafizoume-gia-ton-diavhth02zwgrafizoume-gia-ton-diavhth01

 

© Copyright 2014-2018 - Π.Ε.Ν.ΔΙ - Powered by Simple S&A Solutions